Szerzőink

2018-10-13

Sókiné Kovács Éva

Tanulmányai, szakképzettsége

A miskolci Fáy András Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, ahol képesített könyvelő, vállalati tervező és statisztikus szakmai végzettséget szerzett. A Gépíró és gyorsíró Szakiskola hallgatójaként 1994-ben gyors és gépíró szakmát, majd ennek célszerű továbbfejlesztéseként személyi számítógép kezelő szakképzettséget szerzett. Igazságügyi ügyintézői diplomáját a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2006-ban vette át.

Szakképzettségét 2017-ben a felsőfokú szakképzésben turizmus szakirányon szerzett közgazdász-asszisztens szakmával egészítette ki. Sokoldalúan képzett, kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező szakember.

Szakmai tevékenysége

2002-től a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium, illetve a jogelődjeként működő Ságvári Endre Gimnázium iskolatitkári feladatkörét tölti be. 2018-ban – Petróczi Gábor köznevelési szakértővel közösen – jelentette meg „A kulcsember – az iskola lelke, az iskolatitkár” c. RAABE-kötetet, amelyben bemutatja azokat a korszerű iskolatitkári munkamódszereket, amelyek a digitális kultúra fejlődésével megkönnyítik és meggyorsítják az iskolatitkári adminisztrációs munka folyamatát.

Több alkalommal tartott sikeres előadást és tréninget a korszerű iskolatitkári adatkezelési módszerekről. Kulcstevékenységként megélt szakmai munkája során gyorsan és hatékonyan adaptálja a legújabb kommunikációs és adminisztrációs módszereket, képes felhőinformatikai módszerekkel dolgozni.

További cikkek a témában


Szerzőink

2019-09-19

Liszkai Anikó

Szerzőnk saját óvodai tapasztalatait is beleírta a Scottie Go! elearning tananyagba.

Szerzőink

2019-09-19

Csányi Judit

Az IKT Masterminds kutatócsoport tagja, lelkes digitális módszertani szakértő - aki elearning tananyagot írt nekünk a Scottie Go! mellé!

frang-gizella-belyeg
Szerzőink

2018-10-30

Frang Gizella

Frang Gizella a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának tanársegédje 2014-től. A tanítás melletti negyedszázados újságírói munkája során helyi- és országos lapoknál, rádióknál dolgozott.