Blog

2018-10-17

Miért az elearning?

Bárhol, bármikor

Azt szinte már el sem kell mondanunk, hogy az elearning tananyagok feldolgozásához gyakorlatilag csak internetre és egy megfelelő eszközre van szükségünk.

Ebből kifolyólag a helyszín sem jelenthet problémát, akár otthon, akár az iskolában, intézményben, munkahelyen kávészünetben, őszi napsütésben a parkban - akadhat néhány perc, amikor van idő feldolgozni egy leckét vagy néhány fejezetet, esetleg megoldani a leckezáró tesztet.

Széles témaválaszték

Míg egy könyv kiadásakor nyomdával, raktárral is kell számolni, az elearning anyagok esetében a támogató rendszer, az ún. LMS (learning management system, azaz tanulás menedzsment rendszer) gyakorlatilag végtelen számú tananyag publikálást teszi lehetővé. Amint kész a szerzői anyag, csak fel kell szerkeszteni azt a rendszerbe, amit aztán már használhatnak is a tanulni vágyók.

Nem kell vizsgára utazni

Természetesen a tananyaghoz kapcsolódó vizsga is online zajlik, a rendszer automatikusan értékeli azt, s ha megfelelő eredményt ért el a felhasználó, sikeresen el is végezte a tanfolyamot.

Legyen Ön is részese!

Csatlakozzon Ön is a Raabe eLearninggel tanulók csapatához és tanuljon bárhol, bármikor Önnek fontos témákat feldolgozva! Ehhez nem kell semmit tennie, csak megvásárolnia első tananyagát nálunk.

Mi pedig folyamatosan bővülő kínálattal és érdekesebbnél érdekesebb, hasznosabbnál hasznosabb témákkal várjuk Önt.

További cikkek a témában