Szerzőink

2019-09-26

Szigeti Andrea Dóra

Szigeti Andrea Dóra 2000-ben diplomázott az ELTE Tanárképző Főiskolai Karának könyvtár-magyar szakán, majd elvégezte a művelődésszervező képzést is.

2001 óta a BMSZC Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű Szakgimnáziumában dolgozik. Volt szabadidő-szervező, folyamatosan tanít magyar nyelv- és irodalmat, osztályfőnök és igazgatóhelyettes.

Sok szemszögből megtapasztalta, milyen nehézségekbe ütközik egy kiemelkedő esemény, legyen az szalagavató vagy nemzeti ünnep megszervezése. Közel 20 év tapasztalata alapján igyekszik hatékonyabbá tenni az iskola életében mindenfajta szervezést. Hisz abban, hogy egy-egy kiemelkedő nap meghatározó az egész intézmény szervezeti kultúrájára.

Folyamatosan igyekszik a tanulók tanításának, motiválásának könnyedebbé tételén. A tanulásmódszertan hagyományos és modern eszközeinek hirdetője.

További cikkek a témában


Szerzőink

2019-09-19

Liszkai Anikó

Szerzőnk saját óvodai tapasztalatait is beleírta a Scottie Go! elearning tananyagba.

Szerzőink

2019-09-19

Csányi Judit

Az IKT Masterminds kutatócsoport tagja, lelkes digitális módszertani szakértő - aki elearning tananyagot írt nekünk a Scottie Go! mellé!

frang-gizella-belyeg
Szerzőink

2018-10-30

Frang Gizella

Frang Gizella a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának tanársegédje 2014-től. A tanítás melletti negyedszázados újságírói munkája során helyi- és országos lapoknál, rádióknál dolgozott.