Szerzőink

2019-09-19

Csányi Judit

Csányi Judit 1989-ben a Debreceni Tanítóképző Főiskolán szerezte tanítói diplomáját. Szakvizsgás végzettségét 2013-ban az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szerezte, tehetségfejlesztő szaktanácsadó területen.

Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola általános igazgatóhelyettese. 2015. óta mesterpedagógusként, szaktanácsadóként is tevékenykedik.

Békés megyében 3. éve tanító vezető szaktanácsadó, tehetségfejlesztő és digitális szaktanácsadó, az IKT MasterMinds kutatócsoport tagja. MIE Expert. (Microsoft Innovativ Pedagógus Szakértő)

Az IKT-val támogatott oktatást, élménypedagógiai módszereket, projekteket és a KIP módszert szívesen használja. Konferenciákon előadóként is részt vesz, több tanulmánykötetben is megjelentek munkái. Szívesen próbál ki új módszereket, pl. web2-s alkalmazások, digitális történetmesélés, AR, VR az oktatásban, kódolás/robotika, Lego WeDo, padlórobotok, Sakkpalota program, tablettel támogatott oktatás. A Digitális Témahetek, Kódolás Hetének főszervezője és programvezetője az intézményében. Minden módszer érdekli, ami a gyermek számára motiváló, teljesítményre sarkalló lehet.

Felnőttoktatásban is dolgozik: pedagógusok számára képző. Akkreditált tanfolyamokat is tart: TehetségAkadémia címmel és a Komplex Alapprogram-ÉlménySuli program keretében illetve IKT, digitális technikák az oktatásban.

További cikkek a témában


Szerzőink

2019-09-19

Liszkai Anikó

Szerzőnk saját óvodai tapasztalatait is beleírta a Scottie Go! elearning tananyagba.

frang-gizella-belyeg
Szerzőink

2018-10-30

Frang Gizella

Frang Gizella a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának tanársegédje 2014-től. A tanítás melletti negyedszázados újságírói munkája során helyi- és országos lapoknál, rádióknál dolgozott.