Blog

2018-10-15

Elindult a Raabe eLearning

  • Szerezzen elméleti, gyakorlati tapasztalatokat önállóan feldolgozandó tananyagainkkal!
  • Széles választék, tapasztalataink és a visszajelzések alapján folyamatosan bővülő kinálat.
  • Elearning: saját tempóban végezhető tananyagok.
  • Otthonról, a kanapéról, vagy egy kávézóból, esetleg a tanári szobából is tanulhat.
  • Csak internet és egy eszköz kell hozzá!
  • A megszokott Raabe minőségben!

Új területet nyitunk

A Raabe Akadémia új területet nyit: elérhetőek a Raabe eLearning online tananyagai. Folyamatosan bővülő tartalommal és kínálattal várjuk felhasználóinkat továbbra is.

A számítógép, a laptop, a tablet már évek óta életünk része, az internet segítségével gyakorlatilag bármit elintézhetünk rajtuk keresztül - miért lenne ez másképp a tanulással?

A megszokott minőségben

Az interneten bármit elérhetünk, megtalálhatunk, feldolgozhatunk - de ahogy a hírek, információk esetében is ellenőriznünk kell a forrást, úgy a tananyagok esetében sincs ez másként. Nem kell viszont Önnek a tartalom és a minőség miatt aggódnia, ha a Raabe eLearning képzéseit választja, hiszen a Raabe Akadémia már több mint 30 éve nyújt kiváló és kiemelkedő minőségű szolgáltatást pedagógusoknak, legyen szó szakkönyvekről, akkreditált képzésekről vagy konferenciákról.

Nem lesz ez másképp elearning tananyagainkkal sem, amire a Raabe mellett garancia szerzőink névsora is. Legtöbben már évek, ha nem évtizedek óta velünk dolgoznak, részesei voltak számos sikeres kiadványunknak és projektünknek.

Új témákat keresünk

Persze nem állunk és nem is állhatunk meg itt, ha ki akarjuk szolgálni felhasználóink egyre szélesebb és folyamatosan változó igényeit, ezért keresünk további témákat, terüleket, ahol elearning tananyagra lehet és van szükség. 

Tanuljon velünk és legyen részese a Raabe eLearninggel tanulók elégedett csapatának!

Ehhez nem kell mást tennie, mint ellátogatni az eLearning tananyagok oldalra és kiválasztani a megfelelő, Önnek tetsző képzést, majd elkezdenie tanulmányait!

További cikkek a témában