Szerzőink

2020-12-04

Farkas Bertalan Péter

Amióta 2010-ben pedagógusként a pályára lépett, azon dolgozik, hogy apró lépésekben, egy-egy kisebb vagy nagyobb eredmény hatására jobbá váljék az aktuális oktatási-tanulási környezet, amelyre éppen hatása volt.

Hiszi, hogy az oktatást, és annak főszereplőit, a gyerekeket és a pedagógusokat főképp lokális eredmények, sikerek, egyéni és csoportos élmények és a közöttük lévő szoros együttműködés teszik gazdagabbá, teljesebbé.

Szakértőként az oktatási és képzési terület és a szereplők közti együttműködés fejlesztésén, projektmenedzserként a terület európai és globális szintjének rejtett lehetőségeinek feltárásán dolgozik, szabadúszóként pedig az a célja, hogy a digitális oktatásban rejlő kreatív energiák a munkája segítségével hozzájáruljanak a szakma hosszútávú fejlődéséhez és az erőfeszítései tovább gazdagítsák azt a szakterületet, a pedagógiát, a neveléstudományt és a tudásmenedzsmentet, amelyet hivatásának tart.

További cikkek a témában


Szerzőink

2019-09-19

Liszkai Anikó

Szerzőnk saját óvodai tapasztalatait is beleírta a Scottie Go! elearning tananyagba.

Szerzőink

2019-09-19

Csányi Judit

Az IKT Masterminds kutatócsoport tagja, lelkes digitális módszertani szakértő - aki elearning tananyagot írt nekünk a Scottie Go! mellé!

frang-gizella-belyeg
Szerzőink

2018-10-30

Frang Gizella

Frang Gizella a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának tanársegédje 2014-től. A tanítás melletti negyedszázados újságírói munkája során helyi- és országos lapoknál, rádióknál dolgozott.