Karriertervezés, karriermódosítás: hogyan?

Feldolgozási idő (max.) 15 óra
Elsajátítás módja elearning
Kurzus elérhető Azonnal

Oktatóanyag díja egy összegben:

25.900 Ft (áfával)

Tervezze meg karrierjét!

A Karriertervezés, karriermódosítás: hogyan? című tananyag célja, hogy felhasználójának naprakész tudást adjon a karriertervezés elméleti hátteréről és alkalmazott technikáiról.

Ennek érdekében előbb a személyes életút és a karrierfolyamat összefüggéseit elemzi, majd az énazonos pályaidentitás kérdéseire ad választ, később az életútelemzés tipológiájával foglalkozik, és a legfontosabb karrierfelfogásokat mutatja be.

Foglalkozik a női és férfi karrierfolyamat különbségeivel, a karriersiker élményével, végül az önmenedzselés alkalmazott technikáit részletezi és irodalomjegyzékkel segíti a felhasználó munkáját.

Részletes leírás

Tematika és kulcsszavak

Tematika

 • Életem és karrierem
 • Énazonos pályaidentitás
 • Az életútelemzés tipológiája
 • Női karrier, férfi karrier
 • Karriersiker
 • Alkalmazott önmenedzsment
 • Önéletrajz
 • Interjú

Kulcsszavak

Karrier, karriermódosítás, önképzés, interjú, önéletrajz, önismeret, karriertervezés, önmenedzsment, pályamódosítás

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik úgy érzik, hogy pályamódosításra, váltásra van szükségük.

Azoknak, akik úgy érzik, hogy most éppen jó helyen vannak, szakmailag elégedettek.

Tananyagunk tematikájában mindenki megtalálhatja a neki megfelelő témát, kicsit jobban megismerheti önmagát, a karrierjét, hogy aztán annál jobban tervezhessen a következő évekre.

Tesztjeinkkel felmérheti jelenlegi helyzetét, munkahelyi környezetét, jobban megismerheti belső igényeit, vágyait - a tartalom végére pedig tudni fogja, hogyan álljon pályafutása további éveihez!

Miért a Raabe eLearning?

A tanulás ennél egyszerűbb már nem is lehetne:

 • Kattintson a "Kezdje el azonnal!" gombra!
 • Töltse ki adatait a regisztrációhoz!
 • Dőljön hátra, és élvezze a bárhol, bármikor tanulás örömeit!

Képzési díj, tananyag feldolgozására rendelkezésre álló idő

A képzési díj és a kedvezményes képzési díj aktuális időszakban a honlapunkon megtalálható.
Fizetési mód és ütemezés: a képzés díját a jelentkezést követő 8 napon belül, egy összegben, bankkártyával vagy utalással kérjük rendezni.

A kurzus a regisztrációt követő 1 éven belül bármikor elkezdhető és befejezhető. A rendelkezésre álló idő leteltével megszűnik a tananyaghoz való hozzáférés.

Szükséges személyes adatok

Az alábbi személyes adatokat kérjük kötelezően: viselt név, születési név, születési hely és idő, anyja neve, legmagasabb iskolai végzettség, e-mail cím, telefonszám; költségviselő neve, címe és adószáma (ha a költségviselő nem magánszemély).

Nem kötelezően megadandó adatok: oktatási azonosítószám, lakcím, levelezési cím.

Fenti adatokat az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató szerint kezeljük és tároljuk  az Fktv. 21. §-a értelmében a felnőttképzési szerződés (írásban vagy szóban történő) megkötésétől számított nyolcadik év utolsó napjáig.

Kapcsolat

Email: raabe@raabe.hu

A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft.
felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/000955

az ügyfélszolgálat nyitvatartása:
1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület 1. emelet
munkanapokon 8.00-15.00

Előrehaladás és zárás a Raabe eLearning rendszerben

A jelentkezést és fizetést követően a megadott e-mailcímre hozzáférést küldünk a távoktatási felülethez. (Amennyiben a levél nem érkezik meg, javasolt a Spam vagy a Törölt elemek mappát ellenőrizni.)

A távoktatási felület használatát rövid videó segítségével mutatjuk be.

A tanult ismeretekben való előrehaladást és a megértést önellenőrző teszt(ek) segíti(k). A képzés akkor számít befejezettnek, ha 100%-os az előrehaladás a tananyagban és a közbeiktatott önellenőrzés is sikeres.

A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki A pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus-szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben résztvevők juttatásairól és kedvezményeiről szóló 277/1997. (XII.22.) sz. Kormányrendelet 5. § 3. d) pontja értelmében: a hétévenkénti továbbképzés max. 25%-a teljesíthető többek között a 30 foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az 5 órát eléri. Az igazolás a felhasználói fiókjából letölthető.

Amennyiben ezen felül szeretne Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) szerinti tanúsítványt is igényelni – online vagy papír alapon –, írja meg kérését e-mailen a regisztrációt követő 24 órán belül!

Elállás

Elearning tananyag vásárlásakor, amennyiben a vásárlástól számított 14 napon belül az elearning.raabe.hu felületén a kapott adatokkal belép, ehhez kapcsolódóan tudomásul veszi és elfogadja, hogy ezzel lemond elállási/felmondási jogáról. (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m).