Blog

2019-03-13

Scottie Go! mellé elearning képzés féláron?

Most igen! Röviden:

Digitális Témahét 2019

Nyakunkon a 2019-es Digitális Témahét - kiadónk most segít a felkészülésben!

Egészen a Digitális Témahét végéig, de lehet, hogy még utána is, folyamatosan új ajánlatokkal jelentkezünk majd az érdeklődők számára: íme az első.

Scottie Go! és elearning képzés

  • Bármilyen Scottie Go! termék vásárlása esetén féláron végezheti el a Programozás tanítása alsósoknak - blokkprogramozás című képzésünket.

Így amellett, hogy a Scottie Go!-val a diákjai is elmerülhetnek játékos keretek között a programozás, kódolás alapjaiban, ön pedig magabiztos tudást és gyakorlati információkat szerezhet 15 órás elearning képzésünkön.

Nem mellesleg pedig 15 kreditponttal is gazdagodhat, amiről természetesen tanúsítványt is adunk.

Kövessen bennünket Facebookon Scottie-val, ahol tanácsokat, információkat és olyan kollégákat talál, akik már használják a Scottie Go!-t!

 

További cikkek a témában


woman-park-laptop
Blog

2018-10-17

Miért az elearning?

Az elearning, a távoktatás a legkényelmesebb módja a tananyag elsajátításának. Ezt hozza el most Önnek a Raabe eLearning.

scottie-kodsor
Blog

2018-10-16

CodeWeek és Raabe eLearning

2018-ban október 6. és 21. között rendezik meg a Code Week nevű rendezvényt, mi pedig éppen ehhez a rendezvényhez időzítettük legújabb fejlesztésünket.

phone-and-tablet
Blog

2018-10-15

Elindult a Raabe eLearning

A Raabe Klett Kft. több dologról is ismert, ezek közé tartozik a minőség és például az új utak keresése is. Most is valami újba kezdtünk - hogy olvasóinknak, barátainknak, kollégáinknak még könnyebben nyújthassunk minőségi tartalmat.