Blog

2018-12-01

Nyerjen elearning képzést!

Tanuljon a szünetben!

A karácsonyi felkészülés, az év végi rohanás után érdemes az ünnepek alatt megpihenni kicsit. Használja ki aktívan szabad idejét – tanuljon a Raabe eLearninggel!

Decemberben 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg elearning képzéseinket, hogy aztán két bejgli között a fotelban kipihenve az egész év fáradalmait, jusson egy kis idő az önképzésre is.

Második képzés ingyen?

Ráadásul most még inkább megéri tanulni – vásároljon képzést kínálatunkból december 13. éjfélig – a képzést vásárlók között kisorsolunk egy ingyen tananyagot, így kis szerencsével egy képzés áráért kettőt kap.

Jelentkezési határidő: 2018. december 13. éjfél (a sorsoláson a 2018. december 1. és 13. közötti vásárlások vesznek részt)

Sorsolás: 2018. december 14.

Ide kattintva eléri képzéseink listáját, válogasson kedvére!

Részvételi- és Játékszabályzat letölthető innen.

További cikkek a témában


Blog

2019-04-30

Tanulj valami újat magadról!

Már csak néhány hét maradt ebből az évből. Ha nyáron nyugodtan szeretnéd magad átadni a pihenésnek, és szereznél még 15 kreditpontot – kombináld a kellemest a hasznossal!

woman-park-laptop
Blog

2018-10-17

Miért az elearning?

Az elearning, a távoktatás a legkényelmesebb módja a tananyag elsajátításának. Ezt hozza el most Önnek a Raabe eLearning.

scottie-kodsor
Blog

2018-10-16

CodeWeek és Raabe eLearning

2018-ban október 6. és 21. között rendezik meg a Code Week nevű rendezvényt, mi pedig éppen ehhez a rendezvényhez időzítettük legújabb fejlesztésünket.

phone-and-tablet
Blog

2018-10-15

Elindult a Raabe eLearning

A Raabe Klett Kft. több dologról is ismert, ezek közé tartozik a minőség és például az új utak keresése is. Most is valami újba kezdtünk - hogy olvasóinknak, barátainknak, kollégáinknak még könnyebben nyújthassunk minőségi tartalmat.