Blog

2021-07-15

Fantasztikus akció a nyárra! Tanuljon kevesebbért!

Ne maradjon le ajánlatunkról és szerezzen kreditpontokat a nyáron!* MINDEN otthoni képzésünk most  nyári akciónkban csak 9.990 Ft!

 

Az elearning képzések és tananyagok feldolgozásához gyakorlatilag csak internetre és egy megfelelő eszközre van szüksége, így otthon, az intézményében vagy akár a szabadban is tanulhat, ha akad néhány perce. 
 
Többek között ezekre az otthoni képzésekre jelentkezhet:  

Miért az elearning?

Elearning képzések - tanuljon bárhol, bármikor!

Bárhol, bármikor tanulhat!

Az elearning képzések és tananyagok feldolgozásához gyakorlatilag csak internetre és egy megfelelő eszközre van szükségünk, így akár otthon vagy az intézményében vagy akár a szabadban is tanulhat, hogy ha akad néhány perce.  

Széles témaválasztékkal várjuk

Otthoni képzéseink témáit úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a hozzá és szakmájához közel állót. Az elearning képzések esetében a támogató rendszer, az ún. LMS (learning management system, azaz tanulás menedzsment rendszer) gyakorlatilag végtelen számú képzés és tananyag publikálást teszi lehetővé.  

Nem kell vizsgára utazni

Természetesen a tananyaghoz kapcsolódó vizsga is online zajlik, a rendszer automatikusan értékeli azt, s ha megfelelő eredményt ért el a felhasználó, sikeresen el is végezte a tanfolyamot. Ebbem az esetben akár tanúsítványt is kaphat a tanfolyam elvégzéséről, mellyel kreditpontokat, beszámítható órákat gyűjthet a 7 éves minősítési periódusához.  
Csatlakozzon Ön is a Raabe elearninggel tanulók csapatához és tanuljon bárhol, bármikor Önnek fontos témákat feldolgozva! Ehhez nem kell semmit tennie, csak megvásárolnia első képzését nálunk.  

További cikkek a témában


Blog

2019-04-30

Tanulj valami újat magadról!

Már csak néhány hét maradt ebből az évből. Ha nyáron nyugodtan szeretnéd magad átadni a pihenésnek, és szereznél még 15 kreditpontot – kombináld a kellemest a hasznossal!

woman-park-laptop
Blog

2018-10-17

Miért az elearning?

Az elearning, a távoktatás a legkényelmesebb módja a tananyag elsajátításának. Ezt hozza el most Önnek a Raabe eLearning.

scottie-kodsor
Blog

2018-10-16

CodeWeek és Raabe eLearning

2018-ban október 6. és 21. között rendezik meg a Code Week nevű rendezvényt, mi pedig éppen ehhez a rendezvényhez időzítettük legújabb fejlesztésünket.