Hagyományápoló és környezettudatos ovisok nevelése a robotika eszközeivel

Beszámítható kreditpont 15
Feldolgozási idő (max.) 15 óra
Elsajátítás módja elearning
Kurzus elérhető Azonnal

Oktatóanyag díja egy összegben:

29 900 Ft

Részletes leírás

Hagyományápoló és környezettudatos ovisok nevelése a robotika eszközeivel

Örömmel színesítené digitális eszközökkel az óvodai foglalkozásokat? Egyszerűen és jól hasznosítható ötletekre vágyik?

Most egy olyan képzést fejlesztettünk a pedagógusoknak, amelynek segítségével digitális eszközökön és játékokon keresztül ismertethetik meg a kicsikkel a környezetvédelem és fenntarthatóság témáit (mint például a Víz, a Talaj, az Ózon világnapja) és alapvető fogalmait (pl. újrahasznosítás).

A képzés első része játékos formában kínál lehetőséget a megújuló energiaforrások, valamint a bolygó védelméhez fűződő jelesebb alkalmak megismeréséhez.

A tananyag második részében a hagyományápolás és a Magyarországgal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, az ország formája, zászlaja, a vármegyék és egyéb hungarikumok kerülnek előtérbe. 

Fontos az Ön számára a hagyományápolás és a környezettudatosság? Azonnal használható ötleteket szeretne? Tegye még színesebbé foglalkozásait digitális eszközök felhasználásával!

Tematika és kulcsszavak

1. Bevezető
2. A Talaj Világnapja
3. Az Ózon Világnapja
4. Megújuló energiaforrások
5. Újrahasznosítás
6. Ültess egy fát!
7. Hagyományápolás
– Busójárás
– Hungarikumok
8. A Víz Világnapja
9. Az Űrhajózás Világnapja
10. Felhasznált irodalom, hasznos anyagok

Kinek ajánljuk?

Azoknak a pedagógusoknak, óvodapedagógusoknak akik már rendelkednek némi alapismerettel a kódolás és robotika terén. Ez az online képzés kifejezetten gyakorlatias, és olyan ötleteket mutat be, amelyekkel tovább bővítheti a digitális kultúra tanórák tananyagát, vagy az óvodai foglalkozásokat színesítheti tovább velük.
 

Miért a Raabe eLearning?

A Raabe eLearning anyagait kiváló szakemberek állítják össze. Az online képzés témáról témára halad, kényelmes tempóban, minden részre elegendő időt hagyva. Nyugodtan próbálja ki a tanultakat, fedezze fel az ajánlott oldalakat, készítsen jegyzeteket: mélyítse el tudását, ismereteit!

Az képzés végén egy összefoglaló kérdéssorral ellenőrizheti tudását.

A tanulás és kreditpontszerzés ennél egyszerűbb már nem is lehetne:

  • Kattintson a "Kezdje el azonnal!" gombra!
  • Töltse ki adatait a regisztrációhoz!
  • Dőljön hátra és élvezze a bárhol, bármikor tanulás örömeit!

Képzési díj, tananyag feldolgozására rendelkezésre álló idő

A képzési díj és a kedvezményes képzési díj aktuális időszakban a honlapunkon megtalálható.
Fizetési mód és ütemezés: a képzés díját a jelentkezést követő 8 napon belül, egy összegben, bankkártyával vagy utalással kérjük rendezni.

A kurzus a regisztrációt követő 1 éven belül bármikor elkezdhető és befejezhető. A rendelkezésre álló idő leteltével megszűnik a tananyaghoz való hozzáférés.

Szükséges személyes adatok

Az alábbi személyes adatokat kérjük kötelezően: viselt név, születési név, születési hely és idő, anyja neve, legmagasabb iskolai végzettség, e-mail cím, telefonszám; költségviselő neve, címe és adószáma (ha a költségviselő nem magánszemély).

Nem kötelezően megadandó adatok: oktatási azonosítószám, lakcím, levelezési cím.

Fenti adatokat az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató szerint kezeljük és tároljuk  az Fktv. 21. §-a értelmében a felnőttképzési szerződés (írásban vagy szóban történő) megkötésétől számított nyolcadik év utolsó napjáig.

Kapcsolat

Email: raabe@raabe.hu

A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft.
felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/000955

az ügyfélszolgálat nyitvatartása:
1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület 1. emelet
munkanapokon 7.30-15.30

Előrehaladás és zárás a Raabe eLearning rendszerben

A jelentkezést és fizetést követően a megadott e-mailcímre hozzáférést küldünk a távoktatási felülethez. (Amennyiben a levél nem érkezik meg, javasolt a Spam vagy a Törölt elemek mappát ellenőrizni.)

A távoktatási felület használatát rövid videó segítségével mutatjuk be.

A tanult ismeretekben való előrehaladást és a megértést önellenőrző teszt(ek) segíti(k). A képzés akkor számít befejezettnek, ha 100%-os az előrehaladás a tananyagban és a közbeiktatott önellenőrzés is sikeres.

A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki A pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus-szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben résztvevők juttatásairól és kedvezményeiről szóló 277/1997. (XII.22.) sz. Kormányrendelet 5. § 3. d) pontja értelmében: a hétévenkénti továbbképzés max. 25%-a teljesíthető többek között a 30 foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az 5 órát eléri. Az igazolás a felhasználói fiókjából letölthető.

Amennyiben ezen felül szeretne Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) szerinti tanúsítványt is igényelni – online vagy papír alapon –, írja meg kérését e-mailen a regisztrációt követő 24 órán belül!

Elállás

Elearning tananyag vásárlásakor, amennyiben a vásárlástól számított 14 napon belül az elearning.raabe.hu felületén a kapott adatokkal belép, ehhez kapcsolódóan tudomásul veszi és elfogadja, hogy ezzel lemond elállási/felmondási jogáról. (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m).