Blog

2018-10-16

CodeWeek és Raabe eLearning

CodeWeek

A Kódolás hete megrendezésének első évében alig tízezer résztvevőt vonzott Európában - ehhez képest ma már világszerte szerveznek eseményeket különböző intézmények. 

És nem csak Európában, hanem tényleg világszerte: az, hogy a technológia olyan fellegváraiban, mint Hong Kong vagy Kína sok-sok rendezvényt találunk, nem újdonság - de külön rendezvénysorozatot kapott idén már például Afrika is.

Hazánkban is egyre több iskola, és ami még érdekesebb, óvoda kapcsolódik be valamilyen kódoláshoz köthető esemény indításával - amihez pedig a Raabe Klett kiadó is hozzátette forrásait és újdonságait.

Scottie Go! a kódolás hetén

2018 a digitális éve volt a Raabe Klett kiadó életében is: új, a digitális világhoz köthető termékek és szolgáltatások jelentek meg kínálatunkban - melyek egyik zászlóshajója a Scottie termékcsalád: segítségükkel akár 4 éves kortól megismerhetik a gyerekek a kódolás, a programozás alapjait.

Természetesen így Scottie sem maradhatott ki a Kódolás hetét övező különböző aktivitásokból, a budapesti Németvölgyi Általános iskolától kezdve egészen Orosházáig jutott belőle óvodásoknak és iskolásoknak is.

Raabe eLearning

Másik zászlóshajója digitális termékeinknek a Raabe eLearning brand és az ott 2018 októberétől elérhető elearning képzések és tananyagok. Ezek a képzések az első körben mind 15 órás, nem akkreditált, teljesen online végezhető képzések lesznek, melyeket később bővíteni szeretnénk az igényeknek megfelelően - akár témát, akár időtartamot tekintve.

Tartson velünk Ön is - vásároljon képzéseket és tanuljon!

További cikkek a témában